Husk at stemme til menighedsrådsvalget d. 15/09! | Buddinge Kirke

Husk at stemme til menighedsrådsvalget d. 15/09!

# Menighedsrådet
Udgivet mandag d. 8. juni 2020, kl. 14:05

Folkekirken er folkets kirke. Din lokale kirke er til for dig, og du kan være med til at forme og skabe det liv, der er her.

Husk at bruge din stemme til valgforsamlingen tirsdag d. 15. september kl. 19 her i kirken.

Her informerer det nuværende menighedsråd kort om opgaven, kandidaterne tilkendegiver deres kandidatur, og valget til menighedsrådet afholdes. Valget foregår ved skriftlig afstemning, og resultatet afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet, som går i gang med arbejdet fra 1. søndag i advent.

Ved at møde op til valgforsamlingen, er du med til at sætte dit præg på, hvad vores kirke skal fokusere på de næste 2 år.

Bor du ikke i Buddingesogn, men vil du gerne stemme til menighedsrådsvalget her?

Så læs nærmere om sognebånd under "Menighedsrådsvalg 2020" i toppen.