Børn er en glæde i kirken | Buddinge Kirke

Børn er en glæde i kirken

# Børn i kirken
Udgivet torsdag d. 30. juli 2020, kl. 14:45

Børn, I er velkomne her i kirken!

Vi synes, det er dejligt, når I og jeres familier kommer her i kirken - og I skal også synes, det er dejligt at være her.

Bagerst i kirken er der plads til at sidde og tegne eller rejse sig og bevæge sig lidt. Men nu kan I også tage en af vores nye flotte poser med ind til den bænk, I helst vil sidde på. Poserne indeholder alt fra babylegetøj, til plastikdyr, klodser, bøger, farveblyanter, opgave- og tegneark - så det er bare med at tage den pose, der passer til dig!

Ofte har vi også Børnekirke under Højmessen - her går vi for en stund ud af kirken og arbejder med dagens tekst i børnehøjde. Vi hygger, leger og bevæger os sammen, inden vi går tilbage og kan modtage nadver sammen med de voksne.

Alle børn nye som velkendte er velkomne - vi glæder os til at tage godt i mod jer! :)