Tilmelding til konfirmandforberedelse | Buddinge Kirke

Tilmelding til konfirmandforberedelse

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 12. februar 2021, kl. 15:19

Så er tilmeldingen til konfirmation i Buddinge kirke åben!

Konfirmandforberedelsen tilbydes i konfirmandens bopælssogn eller i en kirke, man har tilknytning til på anden måde.

I tilmelder jer her: Konfirmandtilmelding | Folkekirken.dk

Tilmelding gerne inden d. 31. marts.

Når I har udfyldt formularen, får I adgang til Konfirmandkommunikation (det intranet, der danner baggrund for vores kommunikation.)

Vær opmærksom på to ting, når I er tilmeldt:

• Der skal udfyldes enkelte spørgsmål i systemet under ”til besvarelse”
  • Tjek jeres kontaktoplysninger er oplyst og angivet korrekt (Både på konfirmanden og forældre/værger).

I finder konfirmandkommunikation her: Forside - Konfirmand Tilmelding (kirkenettet.dk)

Vi holder informationsaften onsdag d. 25. august 2021 kl. 17.00, hvor vi håber, I har lyst og mulighed for at komme, hilse på os og høre nærmere.

Undervisningen foregår tirsdage eller tordage kl. 14.45 – 16.20 i Buddinge kirkes lokaler.

Første undervisningsgang er henholdsvis tirsdag d. 7. september 2021 eller torsdag d. 9. september 2021 (mere info følger).

Man behøver ikke være døbt for at deltage i forberedelsen. Og hvis man er i tvivl om at blive konfirmeret, er konfirmationsforberedelsen et godt sted at finde frem til en beslutning.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål:

Jakob From Søvndal: tlf. 28442467. Mail: jfs@km.dk

Per Ole Rasmussen: tlf. 22630281. Mail: por@km.dk

Vi glæder os til at komme i gang!