Kirkekaffe på zoom | Buddinge Kirke

Kirkekaffe på zoom

# Tilbud til dig
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 12. marts 2021, kl. 15:01

Så er der mulighed for kirkekaffe efter gudstjenesten igen! Dog foregår det virtuelt så man skal selv sørge for kaffe og kage hjemme i sofaen:) Vi afprøver ideen om at mødes virtuelt efter gudstjenesten, så vi igen har mulighed for at snakke og hygge sammen.

Hvornår og hvordan?

Vi begynder kl. 11.00 og fortsætter til ca. 11.45 om søndagen.

Det tekniske fungerer således:

Det er meget enkelt, så lad dig endelig ikke afskrække af, at du ikke har prøvet det før.

Du klikker på nedenstående link til Zoom. Linket kan du også finde på vores hjemmeside.

Hvis ikke Zoom er installeret på din computer, IPad eller telefon, klikker du ja til at den skal installere- det tager ikke mere end 5 minutter.

Så kommer du ind i grupperummet vi har oprettet i Zoom- her skal du tjekke at lyd og kamera er slået til (de dukker op som små ikoner nederst på skærmen som du kan klikke på). Og så er du i gang!

Kirkekaffe link:

Kan du af en-eller-anden grund ikke komme ind via linket, kan du gå ind på www.zoom.us og indtaste Metteing ID og password, som står nedenunder.

Meeting ID: 927 2106 4815

Passcode: 481364