Sogneindsamling

Sogneindsamling

Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 16:00

Sogneindsamling for verdens fattigste den 8. marts

Søndag den 8. marts slår Buddinge kirke dørene op for alle i menigheden og lokalområdet, som gerne vil bruge lidt tid på at gå en tur, der gør en forskel for mange.

Meld dig som indsamler den 8. marts og giv 1- 2 timer af din søndag. Du får til gengæld en god oplevelse - måske sammen med din nabo eller god ven, som du inviterer med - og samtidig hjælper du mennesker, der er hårdt ramt af klimaforandringerne.

De indsamlede penge rækker langt! I gennemsnit er der 924 kroner i hver indsamlingsbøsse, når dagen er ovre. Pengene går til forskellige projekter i de dele af verden, hvor klimaforandringer er et spørgsmål om liv eller død. For eksempel: for de penge, du samler ind, kan fem familier i nød få en køkkenhave hver. Køkkenhaverne giver dem mulighed for at forsørge sig selv - og så er de en kilde til mad mange år frem i tiden.

Menighedsrådet giver en let frokost og en varm kop kaffe!

Se gode god råd fra en rutineret indsamler her!

Tilmeld dig som indsamler her!

Vi håber, du vil være med :)