Julekoncert med Vokalensemblet Dekorum | Buddinge Kirke

Dato Onsdag d. 16. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Julekoncert med Vokalensemblet Dekorum

Vi får besøg af vokalensemblet Dekorum. De vil dele deres yndlingsjulesange med os og fortælle lidt om deres valg. De har selv arrangeret sangene, så de kan opleves på en ny og vedkommende måde.

Vokalensemblet Dekorum er en ambitiøs gruppe bestående af unge, erfarne korsangere. Med et erklæret mål om at være en skabende del af det danske musikliv arbejder koret for at bidrage med noget nyt og spændende ved hver eneste koncert.

Om det skabende består i opførelser af overset eller glemt musik, nye arrangementer af det kendte og elskede eller helt ny musik komponeret specielt til gruppen, varierer. Men fælles for det hele er en anderledes måde at præsentere klassisk kormusik på – i al beskedenhed.

Som en del af målet om at præsentere klassisk kormusik på en ny måde synger Vokalensemblet Dekorum oftest uden dirigent – og uden noder.

Der er gratis adgang – men det er nødvendigt at tilmelde sig